MALTEUROP WHEAT
Пшеничний солод – солод призначений для виробництва пшеничного пива та елей
Якість:
Загальний білок такого типу солоду становить від 10,0 до 13,0
Колір – до 5,0
Екстрактивність – від 83,0 та вище
В'язкість – до 1,8
Такий солод виготовляється з пшениці за особливою технологією, яка дозволяє отримати низьку в'язкість, тим самим сприяючи зменшенню часу фільтрації затора.
Виробник: Україна "Malteurop Ukraine"
Параметр | Oдиниці | Мін-Макс |
---|---|---|
Масова частка вологи | % | ≤ 5,5 |
Екстракт EBC | % | ≥ 83,0 |
Цілі зерна | % | - |
Фріабільність | % | - |
Загальний білок | % | 10,5 - 13,0 |
Індекс Кольбаха | - | 45 - 55 |
Вільний амінний азот | ppm | ≥ 120 |
Колір | °EBC | 4,5 - 5,5 |
Постколор | °EBC | 6,5 - 9,0 |
Діастатична сила | WK | ≥ 300 |
Оцукрювання | min | ≤ 15 |
КСС | % | ≥ 78 |
рН | - | ≥ 5,9 |
В'язкість | mpas | ≤ 1,8 |
β-Глюкан | ppm | ≤ 150 |