MALTEUROP VIENNA
Віденський солод – солод призначений для виробництв пива з бурштиновим кольором та елей
Якість:
Загальний білок такого типу солоду становить від 10,0 до 12,0
Колір – від 5,5 до 9,0
β-глюкан – від 150 до 250
Такий солод виготовляється за стандартною технологією та спеціальною програмою сушіння,
яка дозволяє зберегти багатий солодовий аромат при цьому збільшити колір для додання
пиво бурштинового кольору.
Виробник: Україна "Malteurop Ukraine"
Параметр | Oдиниці | Мін-Макс |
---|---|---|
Масова частка вологи | % | ≤ 4,5 |
Екстракт EBC | % | ≥ 81,0 |
Цілі зерна | % | ≤ 2,0 |
Фріабільність | % | ≥ 85 |
Загальний білок | % | 10,0 - 11,5 |
Індекс Кольбаха | - | 40 - 45 |
Вільний амінний азот | ppm | ≥ 150 |
Колір | °EBC | 5,5 - 9,0 |
Постколор | °EBC | - |
Діастатична сила | WK | ≥ 220 |
Оцукрювання | min | ≤ 12 |
КСС | % | ≥ 79 |
рН | - | ≥ 5,6 |
В'язкість | mpas | ≤ 1,53 |
β-Глюкан | ppm | ≤ 180 |