Весняна Квіткан
Світлий Ель в стилі Грюйт, без хмільове пиво, яке варили наші пращури, гіркоту напою додають трави та прянощі.
Рецепт створений з додаванням Українських трав, які кожен знайде у себе на подвір’ї.
Готове пиво має м’який смак, збалансовану гіркоту і приємний притаманний трав’янистий аромат.
Має густину 11,5% в початковому суслі, алкоголю в готовому пиві не менше 4,0%
ГРЮЙТ
Трохи про Грюйт - так називається безхмелеве пиво, гіркоту і аромат пиву надають трави та прянощі, цей стиль стоїть біля витоків пінного напою. Хміль почали додавати в пиво лише в середні віки, до цього часу по всьому світу в напій додавали різні трави...
ЧИТАТИ ДАЛІ
До складу набору для затору на 25 л (вихід готового пива приблизно 20 л) входять:
Корінь Імбиру 0,5 кг, Кропива 0,5 кг і Кульбаба 0,5 кг – до складу набору не входять!
Дріжджі (сухі, вакумовані): LalBrew Nottingham;
Додаткові інгредієнти: Декстроза;
Інструкція: скачати за посиланням.