CHÂTEAU SMOKED
Спеціальний копчений солод
- із високою ензимною активністю. Використовується у виробництві найрізноманітніших сортів пива.
Завдяки копченню над вогнем з букових полін, цей солод набуває інтенсивного копченого характеру та передає його пиву, також надаючи йому солодкуватих ноток.
Стилі:
Копчене пиво, «Раухбір», копчені елі Аляски, шотландські елі.
Кількість внесення:
до 15% задавання в затор
Термін придатності:
бажано 2 роки від дати виробництва
Виробник: Бельгія "Castle Malting"
Параметр | Oдиниці | Мін | Макс |
---|---|---|---|
Масова частка вологи | % | 6,0 | |
Масова частка екстракту | % | 77,0 | |
Колір лабораторного сусла | EBC(Lov.) | 4,0 (2,1) | 15,0 (5,0) |
Масова частка білкових речовин у сухій речовині | % | 11,5 | |
Фріабільність | % | 80,0 | |
Масова частка скловидних зерен | % | 2,0 | |
Оцукрювання | хвилини | 15,0 | |
Діастатична сила | WK | 250 | |
В'язкість лабораторного сусла | mpas | 1,6 | |
Вміст фенолів | ppm | 1,6 | 4,0 |