MALTEUROP PILSEN
Солод Пільсен – основний солод для виробництва всіх сортів пива
Якість:
Загальний білок такого типу солоду становить від 9,2 до 11,5
Колір – від 3,0 до 4,5
Колір після кип'ятіння – від 5,0 до 7,0
β-глюкан – від 150 до 250
Такий солод виготовляється за стандартною технологією, яка дозволяє зберегти все
багатство солодового аромату та смаку з максимальним вмістом ферментів для найкращого
затирання.
Виробник: Україна "Malteurop Ukraine"
Параметр | Oдиниці | Мін-Макс |
---|---|---|
Масова частка вологи | % | ≤ 5,0 |
Екстракт EBC | % | ≥ 80,5 |
Цілі зерна | % | ≤ 2,5 |
Фріабільність | % | ≥ 85 |
Загальний білок | % | 9,8 - 11,5 |
Індекс Кольбаха | - | 36 - 42 |
Вільний амінний азот | ppm | ≥ 130 |
Колір | °EBC | 3,0 - 4,5 |
Постколор | °EBC | 5,5 - 7,0 |
Діастатична сила | WK | ≥ 240 |
Оцукрювання | min | ≤ 15 |
КСС | % | ≥ 79 |
рН | - | ≥ 5,9 |
В'язкість | mpas | ≤ 1,56 |
β-Глюкан | ppm | ≤ 200 |