CHÂTEAU PEATED
Солод CHÂTEAU PEATED / ШАТО ПІТЕД – «Копчений солод». Окурений шотландським торфом під час просушування
Надає пиву характерний «димний» і пряний аромат і смак, що властиві класичним німецьким сортам пива. Пиво, зварене на основі солоду Château Peated, - як лісова пожежа, але в хорошому сенсі цього слова !! Таке пиво рясно піниться і має смак, схожий на смак ігристого елю эля.
Стилі:
Шотландські елі, портер, копчене пиво, спеціальні сорти.
Кількість внесення:
до 10% задавання в затор
Термін придатності:
бажано 2 роки від дати виробництва
Виробник: Бельгія "Castle Malting"
Параметр | Oдиниці | Мін | Макс |
---|---|---|---|
Масова частка вологи | % | 4,5 | |
Масова частка екстракту | % | 81,0 | |
Колір лабораторного сусла | EBC(Lov.) | 3,5 (1,9) | |
Масова частка білкових речовин у сухій речовині | % | 11,7 | |
Розчинний білок | % | 3,5 | 4,4 |
Число Кольбаха | % | 35,0 | 45,0 |
В'язкість лабораторного сусла | cp | 1,6 | |
β-Глюкан | mg/l | 250 | |
Кислотність (pH) | 5,6 | 6,0 | |
Діастатична сила | WK | 250 | |
Фріабільність | % | 80,0 | |
Цілі зерна | % | 2,5 | |
PDMS | 5 | ||
Оцукрювання | Хвилини | 15 | |
Вміст фенолів | ppm | 5 | 10 |