ШАТО ПЕЙЛ ЕЛЬ® - Світлий базовий бельгійський солод.
Підсушений при температурі до 90 - 95°C.
Зазвичай використовується як базовий солод або в поєднанні з солодом Château Pilsen 2RS з метою отримання більш інтенсивного присмаку солодового і більш глибокої кольоровості пива. У виробництві бурштинового та гіркого пива цей солод використовується разом із активнішими дріжджами. Ферментативна активність солоду Château Pale Ale дозволяють поєднувати його зі спеціальними солодами, що не мають ферментативних властивостей.
Стилі:
Світлі елі, гіркі сорти пива, більшість традиційних сортів англійського пива.
Кількість внесення:
до 100% задавання в затор
Термін придатності:
бажано 2 роки від дати виробництва
Виробник: Бельгія "Castle Malting"