CHÂTEAU OAT MALT
СОЛОД ШАТО ОУТ® (Вівсяний | овсяный) - солод виробляється з очищеного від лушпиння вівса. Цьому виду солоду властива дуже низька діастатична активність та помірна екстрактивність.
Château Oat надає пиву «шовковистості». Прекрасний вибір для отримання більш насиченого та ароматного темного пива із стійкою піною. Використовується для посилення букету пива, надаючи йому смаку свіжого печива, унікальної текстури та кремового смаку.
Використання:
Темне пиво, портери, стаути, міцні британські елі, зимнє пиво. До 15% суміші.
Термін придатності:
бажано 2 роки від дати виробництва
Виробник: Бельгія "Castle Malting"
Параметр | Oдиниці | Мін | Макс |
---|---|---|---|
Mасова частка вологи | % | 7,0 | |
Масова частка екстракту | % | 80 | |
Колір лабораторного сусла | EBC(Lov.) | 5,0 (2,4) | |
Загальний білок | % | 14,0 | |
Оцукрювання | Хвилини | 60 | |