LALBREW® Nottingham
Дріжджі Ноттінгем — це дріжджі англійського стилю для елю, відібрані за їхню високу продуктивність та універсальність.
Нейтральний смак та стабільна продуктивність у різних умовах бродіння роблять LalBrew Nottingham™ ідеальним власним штамом для виробництва широкого спектру стилів пива. Завдяки помірній експресії ферментів β-глюкозидази та β-ліази, LalBrew Nottingham™ може сприяти біотрансформації хмелю та підкреслювати смак і аромат хмелю. LalBrew Nottingham™ – один з оригінальних штамів Heritage, відібраних з колекції культур дріжджів Lallemand, коли пивоварня Lallemand була заснована у 1992 році. Традиційні стилі, що варяться з використанням цих дріжджів, включають, але не обмежуються, пейл-ель, амбер, портер, стаути та барлівайн. На додаток до цих традиційних стилів, LalBrew Nottingham™ можна використовувати для виробництва золотого елю, кельша, лагерного пива, IPA та імперського стауту, серед багатьох інших. LalBrew Nottingham™ стійкий до стресу, що робить його гарним вибором для високої щільності, кислих зерен, повторного запуску завислого бродіння та інших складних умов бродіння.
Стилі пива: Універсальні, широкий спектр сортів пива: Американський бурштиновий ель, американський ячмінний ель, американський коричневий ель, американський IPA, американський світлий ель, американський стаут, американський пшеничний ель, балтійський портер, бельгійський світлий ель, бельгійський темний міцний ель, бельгійський золотистий міцний ель, бельгійський світлий ель, світлий ель, богемський пілзнер, коричневий портер, каліфорнійський коммон, класичний американський пілзнер, кремовий ель, темний американський лагер, допельбок, дортмундський експорт, сухий стаут, дюссельдорфський альтбір, айсбок, англійський ячмінний ель, англійський коричневий ель, англійський IPA, екстра спеціальний біттер, іноземний екстра стаут, німецький пілзнер, імперський IPA, ірландський червоний ель, кельш, майбок/хеллес бок, м'який, мюнхенський дункель, мюнхенський хелес, вівсяний стаут, октоберфест/марцен, старий ель, звичайний біттер, міцний портер, роген/житній, російський імператорський стаут, шварцбір, шотландський ель, сесійний IPA, спеціальний/найкращий біттер, міцний шотландський ель, солодкий стаут, традиційний бок, віденський лагер. Вайценбок, Вітбір
| Живі дріжджові клітини, на 1г сухих дріжджів | ≥ 5 x 10⁹ |
|---|---|
| Температура бродіння, °С | 10 - 25 |
| Стійкість до вмісту спирту, % | 14 |
| Норма внесення на 100л сусла, г | 50 |
| Здатність зброджувати мальтодекстрозу | ТАК |
| Аромат | Фруктові, ефірні, нейтральні |
| Зброджувальна здатність | Висока |
| Флокуляція | Висока |
| Температура зберігання не вище, °С | 10 |
| Виробник | Австрія |
| Використати до | 01.2026 |




