СОЛОД ЯЧМІННИЙ – ПШЕНИЧНИЙ – КАРАМЕЛЬНИЙ – СПЕЦІАЛЬНИЙ – ДЛЯ ВІСКІ
СОЛОД ЯЧМІННИЙ ПИВОВАРНИЙ БАЗОВИЙ
3,0 - 4,5 °EBC


4,0 - 7,0 °EBC


5,5 - 9,0 °EBC


7,0 - 10,0 °EBC


13,0 - 17,0 °EBC


18,0 - 26,0 °EBC


21,0 - 28,0 °EBC


40,0 - 60,0 °EBC


СОЛОД ДЛЯ ДИСТИЛЯЦІЇ
PSY ≥400 l/t


PSY ≥406 l/t


PSY ≥400 l/t


2,5 - 3,5 °EBC


КАРАМЕЛЬНИЙ СОЛОД
Max. 9 °EBC


17,0 - 24,0 °EBC


40,0 - 60,0 °EBC


45,0 - 55,0 °EBC


110 - 130 °EBC


140 - 160 °EBC


260 - 320 °EBC


ЯЧМІНЬ І СОЛОД СИЛЬНОГО ОБСМАЖЕННЯ
45,0 - 55,0 °EBC


95 - 105 °EBC


220 - 280 °EBC


420 - 520 °EBC


900 - 1100 °EBC


1000 - 1400 °EBC


1150 - 1400 °EBC


1250 - 1400 °EBC


СПЕЦІАЛЬНІ ВИДИ СОЛОДУ
4,5 - 5,5 °EBC


4,5 - 5,5 °EBC


3,6 - 6,0 °EBC


3,0 - 8,0 °EBC


2,3 - 5,0 °EBC


4,0 - 15,0 °EBC


4,0 - 12,0 °EBC


4,0 - 12,0 °EBC

