Жвавий Заєць
Світле ячмінне пиво створене в стилі Keller Bier, до складу якого входять універсальні дріжджі з нейтральним ароматом, які дають змогу розкритися зерновому смаку.
При температурі бродіння 10-12°C готове пиво має хрусткий і насичений зерновий смак, м’яку хмільову гіркоту і тонкий аромат, та легку питкість. Спробуйте рецепт класичного світлог Лагера і ви закохаєтесь в цей рецепт.
Має густину 11,5% в початковому суслі, алкоголю в готовому пиві не менше 4,0%, гіркоту в готовому продукті 19,1 IBU
ДОСТУП ДО НЕФІЛЬРОВАННОГО
Бродильні чани оснащені клапаном для відбору проб пива, що називається цвікель, який дає свою назву маловідомому Цвікельб'є в стилі Лагера. Це нефільтроване, непастеризоване пиво з низьким вмістом алкоголю, яке рідко буває далеко від пивоварні…
ЧИТАТИ ДАЛІ
До складу набору для затору на 25 л (вихід готового пива приблизно 20 л) входять:
Солод (подрібнений): Pilsen;
Дріжджі (сухі, вакумовані): LalBrew Nottingham;
Додаткові інгредієнти: Ирландский мох; Декстроза;
Інструкція: скачати за посиланням.