LALBREW® Munich Classic
Дріжджі LalBrew Munich Classic™ — це сорт дріжджів для Баварського Пшеничного пива. Цей штам дріжджів може тонко виділити пряний і ефірний ароматичний профіль, типовий для німецьких стилів пшеничного пива. Цей штам простий у використанні в широкому діапазоні варіацій рецептів і умов бродіння, що робить його чудовим вибором для низки традиційних стилів Пшеничного пива. У класичних відкритих ферментаційних ємностях дріжджі можна зняти зверху в традиційній манері. Стилі, зварені з Munich Classic, включають, але не обмежуються Вайзен, Вайсбір, Дункельвайзен і Вайзенбок.
Стилі пива: Баварські пшеничні
| Живі дріжджові клітини, на 1г сухих дріжджів | ≥ 5 x 10⁹ |
|---|---|
| Температура бродіння, °С | 17 - 22 |
| Стійкість до вмісту спирту, % | 12 |
| Норма внесення на 100л сусла, г | 50 |
| Здатність зброджувати мальтодекстрозу | ТАК |
| Аромат | |
| Зброджувальна здатність | |
| Флокуляція | Від помірної до високої |
| Температура зберігання не вище, °С | 10 |
| Країна виробництва | Австрія |
| Використати до | 31.01.2026 |


