Дріжджі LalBrew Abbaye™ — для виробництва пива в стилі Бельгійських Елів.
Ці дріжджі здатні бродити Бельгійське пиво як з низьким так і високим вмістом алкоголю, створює пряні та фруктові ноти, характерні для Бельгійських та Траппістських Елів. Під час бродіння при вищих температурах типові смаки й аромати включають тропічний, пряний і банановий. За нижчих температур LalBrew Abbaye™ створює більш темні фруктові аромати та відтінки родзинок, фініків та трав.
Стилі пива: Бельгійске пиво з високим вмістом алкоголю, Belgian White, Belgian Blonde, Belgian Golden, Dubbel, Tripel, and Quad
| |
Живі дріжджові клітини, на 1г сухих дріжджів | ≥ 5 x 10⁹ |
Температура бродіння, °С | 17 - 25 |
Стійкість до вмісту спирту, % | 14 |
Норма внесення на 100л сусла, г | 50 - 100 |
Здатність зброджувати мальтодекстрозу | - |
Аромат | Пряний, фруктовий, тропічний, банановий |
Зброджувальна здатність | Висока |
Флокуляція | Від помірної до високої |
Температура зберігання не вище, °С | 4 |
Виробник | Австрія |
Використати до | 31.01.2025 |