FERMO Brew Nectar - це ароматний штам дріжджів, отриманий шляхом гібридизації. Його можна використовувати для спеціального пива зі специфічним ароматичним і смаковим профілем каромелі та характером жовтих фруктів. Завдяки середній потребі в поживних речовинах цей штам дріжджів створює приємний органолептичний профіль на ранній стадії бродіння порівняно зі звичайними пивоварними дріжджами. Ця органолептична властивість також дозволяє пивовару виробляти безалкогольне або слабоалкогольне пиво з каромельними нотами.
Стилі пива: Спеціальні сорта пива
Живі дріжджові клітини, на 1г сухих дріжджів | ≥ 10 x 10⁹ |
Температура бродіння, °С | 11 - 16 |
Стійкість до вмісту спирту, % | 11 |
Норма внесення на 100л сусла, г | 25 - 50 |
Здатність зброджувати мальтодекстрозу | — |
Аромат | Карамельний, аромат жовтих фруктів |
Зброджувальна здатність | Висока |
Флокуляція | — |
Температура зберігання не вище, °С | 10 |
Використати до | 01.01.2024 |