FERMO Brew Fruity - це ароматний штам дріжджів, отриманий шляхом гібридизації. Його можна використовувати для спеціального пива з посиленим ароматичним і смаковим профілем з характером літа та тропічних фруктів. Завдяки середній потребі в поживних речовинах цей штам дріжджів створює приємний органолептичний профіль на ранній стадії бродіння порівняно зі звичайними пивоварними дріжджами. Ця органолептична властивість також дозволяє пивовару виробляти безалкогольне або слабоалкогольне пиво з елегантними ароматними ягідними нотами.
Стилі пива: Спеціальні сорта пива
Живі дріжджові клітини, на 1г сухих дріжджів | ≥ 10 x 10⁹ |
Температура бродіння, °С | 11 - 25 |
Стійкість до вмісту спирту, % | — |
Норма внесення на 100л сусла, г | 25 - 50 |
Здатність зброджувати мальтодекстрозу | — |
Аромат | Сильний фруктовий, тропічний |
Зброджувальна здатність | Висока |
Флокуляція | — |
Температура зберігання не вище, °С | 10 |
Використати до | 01.01.2024 |