Fermentis T-58 - це спеціально виведені дріжджі підходять для формування фруктових, пряних та перцевих нот. Мають середню седиментаційну здатність: при їх переведенні у зважений стан утворюють дрібний пил, не формуючи при цьому грудочок в обсязі пива. Підходять для різноманітних сортів пива на пшеничній основі та фруктово-пряних стилів. Ідеально підходить для ферментації пива у крафтовому стилі. Для дозрівання та карбонізації пива у пляшці.
Стилі пива: Сорта пива з високим вмістом алкоголю
Живі дріжджові клітини, на 1г сухих дріжджів | ≥ 6 x 10⁹ |
Температура бродіння, °С | 15 - 20 |
Стійкість до вмісту спирту, % | 9 - 11 |
Норма внесення на 100л сусла, г | 50 - 80 |
Здатність зброджувати мальтодекстрозу | — |
Аромат | Фруктові, пряні, перцеві ноти |
Зброджувальна здатність | Дуже висока |
Флокуляція | — |
"Температура зберігання не вище, °С" | 10 |
Використати до | 01.2027 |