Дріжджі для виробництва рому
DISTILAMAX® SR
DistilaMax® SR — це штам Saccharomyces cerevisiae, спеціально відібраний для використання при ферментації цукру. Ефективний для ферментації продуктів із цукрової тростини та цукрових буряків, включаючи сік, патоку та змішані субстрати.
Стилі: Ром і міцний алкоголь із цукромісткої сировини
| Живі дріжджові клітини, на 1г сухих дріжджів | ≥ 1x10e10 |
|---|---|
| Температура бродіння, °С | 25 - 36 |
| Стійкість до вмісту спирту, % | — |
| Норма внесення на 100л сусла, г | цукоромістка сировина: 40 - 60 |
| Способность сбраживать мальтодекстрозу | — |
| Аромат | DistilaMax SR продукують комплекс смако-ароматичних компонентів, який добре підходить для виробництва рому та іншого міцного алкоголю з цукрозміщувальної сировини. |
| Здатність зброджувати мальтодекстрозу | Висока |
| Флокуляція | Висока |
| Температура зберігання не вище, °С | Слід зберігати в сухому та прохолодному місці, далеко від джерел тепла, а також сонячного світла для збереження максимальної стабільності |
| Використати до | 31.08.2027 |
1. Для регідратації використовуйте чисту ємність. Не використовуйте демінералізовану воду.
2. Проведіть регідратацію дріжджів у чистій воді (об'єм води повинен бути в 10 разів більшим за масу дріжджів; температура 32°C - 36°C).
3. Всипте дріжджі при акуратному перемішуванні і зачекайте 15 - 20 хвилин максимум (мінімум 10 хвилин), перш ніж приступити до наступного кроку.
4. Внесіть дріжджову суспензію сусло. Якщо різниця температур сусла та дріжджової суспензії більше 8°C, додайте до дріжджової суспензії невеликий об'єм сусла для зниження різниці температур.
5. Після розкриття або пошкодження вакуумної упаковки, використовуйте дріжджі якнайшвидше.


