Дріжджі для виробництва горілки
DISTILAMAX® HT
DistilaMax® HT — активні сухі дріжджі, що можуть застосовуватися у виробництві різноманітних спиртних напоїв та особливо добре підходять для зброджування сусла, яке містить глюкозу (більшість культур зерна та крохмалевмісної сировини). DistilaMax HT за рахунок низького рівня продукування сивушних спиртів, альдегідів та ефірів рекомендовані для використання у виробництві Горілки, нейтрального спирту та інших спиртних напоїв з нейтральним ароматом. DistilaMax HT були відібрані за свою здатність продовжувати активне бродіння навіть у несприятливих умовах, включно з високою температурою бродіння, високими концентраціями сусла та спирту. Активно зброджують при температурі до 37°C і продовжують активне бродіння до концентрації спирту понад 16 % об.
Стилі: Виробництво Горілки, нейтрального спирту та інших спиртних напоїв з нейтральним ароматом
| Живі дріжджові клітини, на 1г сухих дріжджів | ≥ 2x10e10 |
|---|---|
| Температура бродіння, °С | 25 - 36 |
| Стійкість до вмісту спирту, % | — |
| Норма внесення на 100л сусла, г | цукоромістка сировина: 15 - 25 |
| Здатність зброджувати мальтодекстрозу | — |
| Аромат | нейтральний, з низьким вмістом сивушних спиртів |
| Зброджувальна здатність | Висока |
| Флокуляція | Висока |
| Температура зберігання не вище, °С | Слід зберігати в сухому та прохолодному місці, далеко від джерел тепла, а також сонячного світла для збереження максимальної стабільності |
| Використати до | 12.06.2027 |
1. Для регідратації використовуйте чисту ємність. Не використовуйте демінералізовану воду.
2. Проведіть регідратацію дріжджів у чистій воді (об'єм води повинен бути в 10 разів більшим за масу дріжджів; температура 32°C - 36°C).
3. Всипте дріжджі при акуратному перемішуванні і зачекайте 15 - 20 хвилин максимум (мінімум 10 хвилин), перш ніж приступити до наступного кроку.
4. Внесіть дріжджову суспензію сусло. Якщо різниця температур сусла та дріжджової суспензії більше 8°C, додайте до дріжджової суспензії невеликий об'єм сусла для зниження різниці температур.
5. Після розкриття або пошкодження вакуумної упаковки, використовуйте дріжджі якнайшвидше.


