Дріжджі для виробництва віскі
DISTILAMAX® GW
DistilaMax® GW — це активні сухі дріжджі для зернового віскі шляхом зброджування сусла з пшениці або кукурудзи. DistilaMax® GW є спеціально відібраним штамом спиртових дріжджів Saccharomyces cerevisiae у дуже концентрованій та активній формі.
Стилі: Віскі солодові та зернові
| Живі дріжджові клітини, на 1г сухих дріжджів | ≥ 1x10e10 |
|---|---|
| Температура бродіння, °С | 20 - 34 |
| Стійкість до вмісту спирту, % | — |
| Норма внесення на 100л сусла, г | Віскі: солодове 50 – 100, зернове 25 – 50 |
| Здатність зброджувати мальтодекстрозу | — |
| Аромат | DistilaMax GW продукують комплекс смако-ароматичних компонентів, який добре підходить для виробництва зернової віскі |
| Зброджувальна здатність | Висока |
| Флокуляція | Висока |
| Температура зберігання не вище, °С | Слід зберігати в сухому та прохолодному місці, далеко від джерел тепла, а також сонячного світла для збереження максимальної стабільності |
| Використати до | 31.08.2027 |
1. Для регідратації використовуйте чисту ємність. Не використовуйте демінералізовану воду.
2. Проведіть регідратацію дріжджів у чистій воді (об'єм води повинен бути в 10 разів більшим за масу дріжджів; температура 32°C - 36°C).
3. Всипте дріжджі при акуратному перемішуванні і зачекайте 15 - 20 хвилин максимум (мінімум 10 хвилин), перш ніж приступити до наступного кроку.
4. Внесіть дріжджову суспензію сусло. Якщо різниця температур сусла та дріжджової суспензії більше 8°C, додайте до дріжджової суспензії невеликий об'єм сусла для зниження різниці температур.
5. Після розкриття або пошкодження вакуумної упаковки, використовуйте дріжджі якнайшвидше.




