CHÂTEAU CHOCOLAT
ШАТО ШОКОЛАД - підсмажений при температурі до 220° C. Як тільки шоколадний солод досягає бажаної кольоровості, процес підсмажування зупиняється, і солод моментально охолоджується.
Підсилює аромат пива «з характером», надаючи йому більш терпкого смаку, ніж інші кольорові солоди. Готове пиво набуває легкого «димного» присмаку
Château Chocolat використовується для покращення кольоровості та надання пиву присмаку підсмажених горіхів. Багато в чому схожий на солод Château Black, але має меншу гіркоту і світліший колір (на 200 EBC світліший), тому що процес підсмажування солоду Château Chocolat проходить при нижчій температурі і триває менше, ніж у випадку солоду Château Black.
Применение:
Темне, міцне, чорне пиво типу портер, стаут, коричневий ель. До 7% суміші.
Виробник: Бельгія "Castle Malting"
Параметр | Oдиниці | Мін | Макс |
---|---|---|---|
Масова частка вологи | % | 4,5 | |
Масова частка екстракту | % | 75,0 | |
Колір лабораторного сусла | EBC(Lov.) | 900 (338,1) | 1100 (413,1) |