CHÂTEAU VIENNA®
Бельгійський Віденський солод
- злегка обпалюється при температурі до 85-90°C з меншою тривалістю сушіння.
Надає більш насичений смак солоду та зерна, ніж пільзенський солод, і додає тонкі аромати карамелі та іриски. Віденський солод Château Vienna сушиться при дещо вищих температурах, ніж Pilsen Malt. В результаті солод Château Vienna надає пиву більш глибокий золотистий колір, збільшуючи в той же час його тіло і насиченість. Через більш високу температуру сушіння ферментна активність солоду Château Vienna дещо нижча, ніж у солоду Pilsen. Тим не менш, солод Château Vienna має достатню ферментну активність, щоб використовувати його в поєднанні з великою часткою спеціальних солодів.
Стилі:
Export, Märzen, Porter та всіх інших стилів пива.
Кількість внесення:
до 100% задавання в затор
Термін придатності:
бажано 2 роки від дати виробництва
Виробник: Бельгія "Castle Malting"
Параметр | Oдиниці | Мін | Макс |
---|---|---|---|
Масова частка вологи | % | 4,5 | |
Масова частка екстракту | % | 80,0 | |
Різниця екстракту тонкого та грубого помолу | % | 1,5 | 2,5 |
Фріабільність | % | 80,0 | |
Масова частка білкових речовин у сухій речовині | % | 11,5 | |
Розчинний білок | % | 3,5 | 4,3 |
Число Кольбаха | % | 38,0 | 45,0 |
Колір лабораторного сусла | EBC(Lov.) | 4,0 (2,0) | 7,0 (3,2) |
Діастатична сила | WK | 250 | |
В'язкість лабораторного сусла | mpas | 1,6 | |