Бельгійський Віденський солод
- злегка обпалюється при температурі до 85-90°C з меншою тривалістю сушіння.
Надає більш насичений смак солоду та зерна, ніж пільзенський солод, і додає тонкі аромати карамелі та іриски. Віденський солод Château Vienna сушиться при дещо вищих температурах, ніж Pilsen Malt. В результаті солод Château Vienna надає пиву більш глибокий золотистий колір, збільшуючи в той же час його тіло і насиченість. Через більш високу температуру сушіння ферментна активність солоду Château Vienna дещо нижча, ніж у солоду Pilsen. Тим не менш, солод Château Vienna має достатню ферментну активність, щоб використовувати його в поєднанні з великою часткою спеціальних солодів.
Стилі:
Export, Märzen, Porter та всіх інших стилів пива.
Кількість внесення:
до 100% задавання в затор
Термін придатності:
бажано 2 роки від дати виробництва
Виробник: Бельгія "Castle Malting"