Бельгійський спеціальний солод типу Münich Light.
Підсушений при температурі до 100-105 ° C
Солод насиченого золотого кольору. Злегка підвищує кольоровість пива, надаючи йому золотисто-помаранчевий відтінок. Більшості сортів пива надає яскраво виражений аромат зерна і солоду, не впливаючи при цьому на стійкість піни або на міцність. У невеликих кількостях в поєднанні з солодом Château Pilsen 2RS солод Château Munich Light використовується у виробництві світлих сортів пива для отримання більш тонкого букету і більш насиченого кольору. Підсилює смак пива «з характером».
Стилі:
Світлі елі або, бурштинове, коричневе, міцне і темне пиво, пиво типу Bock, Pale ale, amber, brown, strong and dark beers.
Кількість внесення:
до 60% задавання в затор
Термін придатності:
бажано 2 роки від дати виробництва
Виробник: Бельгія "Castle Malting"