CHÂTEAU BISCUIT®
ШАТО БІСКВІТ® - Унікальний спеціальний бельгійський солод. Злегка обсушений і обсмажений при температурі до 160 °C.
Château Biscuit® надає пиву смак теплого хліба, аромат печива і яскраво виражений післясмак «підсмаженого хліба». Цей тип солоду використовується для посилення «смаженого» смаку та аромату, типових для елів і лагерів. Солод Château Biscuit® не містить ензими, тому його використовують в комбінації з солодом з високою діастатичною активністю.
Використання:
Всі сорти спеціального пива, англійські елі, коричневі елі і портери. До 25% суміші
Виробник: Бельгія "Castle Malting"
Параметр | Oдиниці | Мін | Макс |
---|---|---|---|
Масова частка вологи | % | 4,5 | |
Масова частка екстракту | % | 77 | |
Колір лабораторного сусла | EBC(Lov.) | 45,0 (17,4) | 55,0 (21,2) |